Oddschamp

Status på 9 måneder med Oddschamp – Hvordan er det gået?

Oddschamp.dk er startet med målet om at hjælpe alle der oddser, uanset om det er lidt eller meget, med at finde spil med højere værdi. Vi vil hjælpe jer med at komme væk fra ’tilfældige’ 1X2 spil, som på papiret har mistet det meste af deres værdi op til kampstart og i stedet fokusere på nichemarkeder, hvor større værdi kan hentes.

Kunne du tænke dig at være med? Bliv medlem her og spar 30% på første betaling med rabatkoden “Champ2023”.

Nu har vi været i gang i knap 9 måneder og i dette indlæg vil vi prøve at gøre status på hvordan det er gået.

Vores strategi & tilgang

Der er mange tilgange til at oddse; hvor ofte spiller man, hvor meget spiller man for, hvilke markeder/ligaer/sportsgrene har man fokus på, hvor grundig er man etc. Vi har siden starten være meget klare omkring hvad vores filosofi og strategi indebærer.

Vi går seriøst til værks og ser det som en forretning, fordi vi tror på at dette er den bedste vej til langsigtet profit. Vi tror på at der findes fejl i markedet, som kan udnyttes hvis man er hurtig, klog og erfaren – og det er dét, vi gerne vil dele med alle vores medlemmer. Det er også det de første 9 måneder har vist.

Fokusområder for vores eksperter:

 • Vi udvælger kun spil med reel værdi
 • Vi har fokus på kvalitet fremfor kvantitet
 • Vi har fokus på nichemarkeder
 • Vi gør altid vores forarbejde
 • Vi sammenligner bookmakernes odds i vores vurderinger
 • Vi er altid klar når markederne åbner
Vores performance i 2023
Ingen spilforslag i juni og juli pga. tyndt program.
7 dage

99 kr.

Ingen binding
Adgang til alle spiltips i 7 dage
Adgang til alle eksperter
Statistikker over spiltips
Mail ved nyt spilforslag
30 dage

299 kr.

Ingen binding
Adgang til alle spiltips i 30 dage
Adgang til alle eksperter
Statistikker over spiltips
Mail ved nyt spilforslag
90 dage

599 kr.

Ingen binding
Adgang til alle spiltips i 90 dage
Adgang til alle eksperter
Statistikker over spiltips
Mail ved nyt spilforslag

Hvad er værdi i odds?

Vi bruger meget tid på at fortælle om værdi og det er bestemt ikke en tilfældighed. Alt for mange bruger, over tid, store summer på at spille på odds, hvor værdien for længst er udvandet. Et odds påvirkes af mange faktorer og bookmakeren gør alt hvad han kan for at finde det korrekte odds, men det er ikke nogen nem øvelse. Der er en klar tendens, som peger i retning af, at bookmakere er væsentligt dårligere til at ramme det rigtige odds på nichemarkeder (kort, frispark, offside, skud etc.), sammenlignet med f.eks. 1X2 og over/under mål markeder. Dette resulterer i at vi ofte ser odds på disse markeder ændre sig markant, hvis man sammenligner oddset på tidspunktet det kom ud versus oddset inden kampstart.

Værdien i et odds findes i balancen mellem hvad oddset er og hvor stor en sandsynlighed man vurderer, der er for at et udfald går hjem. Hvis man finder et odds med værdi, så vil det ofte afspejles i bookmakerens adfærd. Det kan du f.eks. se et eksempel på i kampen mellem Newcastle og Liverpool den 27/8-2023.

En vigtig pointe med hensyn til vores strategi er at værdi er aldrig = gevinst.

Værdi er derimod et vidne om et fornuftigt spil. Vi vurderer altså at chancen for at vinde er stor nok til at vi vil placere penge på det udfald. Hvis ikke der er værdi i spillet, så spiller vi det ikke. Når spillet er fundet, så justerer vi antallet af units (indsatsen) ud fra vores vurdering af sandsynligheden for at spilforslaget går hjem. Jo mere sikre vi er, jo flere units placerer vi.

Eksempel

I kampen mellem Newcastle og Liverpool den 27/8 spillede vi på over 3,5 kort i kampen. Det spil fik vi til odds 1,65 fordi vi var ude i god tid. Hvis du ville have samme spil op til kampstart, så kunne du få det til odds 1,20.

Hvis vi omregner det til sandsynligheder, så vil et odds 1,65 afspejle en sandsynlighed på 60,61%. Et odds 1,20 vil afspejle en sandsynlighed på 83,33%. Her stod vi altså med en rigtig flot værdi i vores spil på 1,65 sammenlignet med bookmakerens vurdering af sandsynligheden for over 3,5 kort lige inden kampstart.

Hvordan ser vores tal så ud?

Vi anbefaler altid, at vores brugere anvender unit systemet og følger det hver gang de spiller. I korte træk, så er en unit et beløb, som man vælger baseret på det man har at spille for. Har man samlet set en saldo på 500 kr. så kan man have en unit på 50 kr. Når vi anbefaler at du sætter 6 units på et spil, så betyder det at du skal spille 6 x 50 kr. og dermed have en indsats på 300 kr. på det spil. Antallet af units er altid bestemt på baggrund af en vurdering af spillet værdi.

Sæt altid din unit ud fra din bankroll (hvor meget du har at spille for totalt set)!
Hvis du har en saldo på 500 eller 1.000 kr. så skal din unit ikke være 250, 500 eller 1.000 kr. Med en saldo på 1.000 kr. kan din unit maks være 100 kr. og bør nok være 50 kr.

Vores tal (fra starten i december 2022 til 31/8-2023):

 • 167 bets
 • 132 vundne bets
 • 79% win rate
 • 384 units i profit
 • 44,5% Return on Investment (ROI)

Potentiel profit baseret på antal units i profit:

 • 50 kr. unit 🠚 Profit = 19.200 kr.
 • 100 kr. unit 🠚 Profit = 38.400 kr.
 • 250 kr. unit 🠚 Profit = 96.000 kr.
 • 500 kr. unit 🠚 Profit = 192.000 kr.
 • 1.000 kr. unit 🠚 Profit = 384.000 kr.

Er du i tvivl om hvordan unit-systemet fungerer? Vi har skrevet en guide til dig – den kan du læse her.

1
Spilforslag
1%
Win rate
1
Units i profit
Tips til at undgå tidlig limitering hos dansk bookmakere
Guides

Tips til at undgå hurtig limitering

Når man oddser på et seriøst plan, hvor man ønsker, at de konti man benytter er mulige at spille fra i længst mulig tid inden der kommer limiteringer og udelukkelse,…
Value betting
Guides

Den store guide til value betting

Value betting er og bliver et stort tema her på Oddschamp.dk. Det er netop den filosofi og strategi, vi og vores eksperter altid spiller efter. I dette indlæg vil vi…
Guides

Den store guide til odds på kortmarkeder

Jeg har altid spillet en del på kortmarkeder, dvs. over/under antal kort, bookingpoints o.l., da det ofte er et marked, hvor man kan hente rigtig fine værdispil. I dette indlæg…