Oddschamp

Om Oddschamp: Mød vores erfarne eksperter

Money Honey

Jeg har oddset regelmæssigt gennem de sidste 10-15 år. Min primære interesse er fodbold og det er også min spidskompetence, når det kommer til odds. Størstedelen af mine spiltips vil således være inden for fodbold. Og langt de fleste tips jeg deler, vil være statistikspil såsom forseelser, skud, offsides o.l. samt kortspil. Statistikspil fordi der oftest er store afvigelser mellem bookmakerne og dermed god værdi at hente, og kortspil fordi det er der jeg har min største viden.

De sidste 7-8 år har jeg nemlig spillet rigtig meget på kortspil eks. over/under antal kort i kampen. Når man spiller konsekvent på de samme type markeder over så lang en periode, så lærer man en del om det. Pludselig kender man alle dommere på tværs af 10+ ligaer og ved, hvem der er mest tilbøjelige til at give kort og hvem der giver de billige frispark. Og jeg prøver at udnytte denne viden, så meget som muligt i mine spil.

Hvad gør mig til ekspert?

Som udgangspunkt er gevinster jo det bedste eksempel på ens berettigelse som ekspert. Jeg har vundet større gevinster af flere omgange og har også fået min bruger enten begrænset eller udelukket hos stort set samtlige danske bookmakere. Jeg er engang blevet udelukket af Bet25 grundet mistanke om insiderviden (spillede udelukkende brasilianske kortspil live om aftenen og natten). Jeg fik lukket min konto på Bwin, fordi jeg vandt 12.000 første weekend efter oprettelse udelukkende ved at spille på over/under antal gule kort. Jeg har engang forvandlet 500 til 95.000 på det gamle Youbet på under en måned primært ved at spille på kort og specialvæddemål.

Vi kan alle ramme en god stime eller vinde et stort beløb på held eller tilfældigheder. Jeg vil vove den påstand, at for over 80% af de spil jeg deler inden kampstart, vil oddset være faldet eller linjen ikke længere være spilbar, når kampen fløjtes i gang. Det gør ikke, at alle spil går hjem. Men hvis man spiller over 3,5 offsides i en kamp til 1,60 og det ved kampstart giver 1,60 for over 4,5 offsides, så tyder meget på at man har spillet noget rigtigt ift. markedet. Og det er den slags spil jeg går efter.

Udover dette har jeg også en forkærlighed for livespil. Når man spiller så meget på kort, som jeg gør, så er der ofte god værdi at hente live. Det bliver nemlig meget tydeligt, hvis man følger med i en kamp om der er kort i luften eller ej. Lægger man dertil analyser og sin viden om dommeren, så kan der hurtigt være nogle gode liveodds at hente. Under Corona fik Danskespil f.eks. kort live i den bedste række i Argentina. Her lykkedes det mig at vinde 29.000 på én kamp udelukkende ved at spille kortspil live på trods af maksindsatsen var 2.000 per væddemål.

Selvom jeg har oparbejdet en stor viden om visse markeder på odds, bruger jeg stadig meget tid på at analysere og indsamle data, der understøtter mine spil. For jeg har ét overordnet formål med de spil jeg deler – det skal være værdispil. Hvis et odds er sat for højt, når man sammenligner med de andre bookmakere eller jeg har på fornemmelsen, at linjen/oddset ændres markant inden kampstart, så spiller jeg. Og det er min strategi til at vinde på odds. At finde markeder man ved noget om og spotte odds, der er sat for højt.

Bookie Beater

Jeg har i mange år beskæftiget mig med betting, og har næsten hele livet haft en kæmpemæssig passion for fodbold. Som type har jeg altid været ret god til at huske, statistik og sammenholde sandsynligheder. Sammen med en stor viden og kærlighed til fodbold, tænkte jeg, at dette måtte kunne kombineres. Derfor begyndte jeg at sætte mig ind i tingene vedrørende fodbold på en helt ny måde, og specialisere mig på nichespil, da man her kunne opnå en fordel over markedet, såfremt du er tidligt ude. Med nichespil menes i mit tilfælde (forseelser, offsides, kort, transfer, kort til spiller, skud i kampene osv.). Når man beskæftiger sig med disse nichemarkeder over en længere årrække, så får man stor viden om matchups der er værd at kigge på, spillere og deres agentforhold, agentens forhold med klubberne, dommere, og andre omstændigheder der gør, at der er kæmpe værdi i spillene. For en dommer der giver få kort, giver ikke nødvendigvis få forseelser og andre faktorer, som man igennem tiden har lært, og som gør, at der er meget viden bag, der altid vil blive udnyttet i spillene.

Hvad gør mig til ekspert?

For at kunne betegnes som ekspert, så opgøres det jo ofte ved at se på gevinster, da det ofte er et udtryk for viden om tingene. Der er dog forskel på om man vinder på en enkelt heldig kupon til 20.000-100.000 kr., og bare laver såkaldte ”vanvidskuponer”, eller igennem en længere periode genererer profit på viden og grundighed. Jeg tilhører den sidste kategori, hvilket har resulteret i, at jeg i dag har levet af betting de sidste mange år, og er blevet begrænset/limiteret på en masse sider. Herunder Bet365, NordicBet, Bet25, Bwin, MarathonBet osv.

Som jeg i ovenstående har antydet, så kan alle være heldige med at vinde på ”vanvidskuponer” og være inde i gode stimer, hvor man vinder på en masse tilfældigheder. Jeg har bevist at jeg over en længere periode kan opnå stor profit via spil jeg ved noget om samt tålmodighed, og kun spille på ting af stor værdi. Med stor værdi menes, at jeg spiller en linje på de nichemarkeder pre/før kampen, der ofte er 1-2 højere ved kampstart til samme odds, fordi jeg er tidligt ude, og kender til tingene på forhånd. Det samme med transfers, hvor jeg laver en masse grundarbejde, og læser et utal af artikler, for at holde mig konstant opdateret. Det giver således en kæmpe fordel i kampen om at slå bookmakerne.

Ligeså kan jeg godt lide livespil, og her er det det ofte kortspil både til spillere, til holdene og i kampen generelt, der er foretrukket. Her kan man ud fra forarbejdet inden kampen mht. kendskab til dommere, indbyrdes opgør, placering i tabellen, skabe sig en fordel. Samtidig kan man mærke det på stemningen, og se hvilke spillere der er ekstra tændt osv. Derudover er nogle bettingsider begyndt at eksperimentere med skud live og tid der tillægges, hvor der også er værdi at hente såfremt man ser kampen, og andre faktorer der kan spille ind, som gør spillene værdifulde. Jeg har blandt andet vundet 40.500 kr. på Schmeichel til odds 81 (spillede 500 kr.) i en kamp mod Wales for tidsudstræk, hvor han havde fået en påtale forinden. Derudover vundet 21.500 kr. på at Aleksandar Mitrovic (1000 kr. odds 8,5) og Davinson Sanchez (1000 kr. odds 13) til at få kort i samme kamp, da de havde fået en påtale for gentagende klammeri, og de kom så atter i klammeri, hvor begge fik gult. For at spotte den slags kræver det fokus på kampene, og her kan man også få en indikation om tillægstid, som også gør spillet mere eller mindre værdifuldt.

Til trods for en stor bagvedliggende viden, så er der til stadighed et kæmpemæssigt arbejde bag spillene, hvilket skaber de bedst mulige forudsætninger i forhold til vinderchancer. De spil der deles skal have den højst mulige værdi, og det finder man ofte ved de her fejllinjer, hvor man gennem fornemmelse og viden ved, at disse ændres op til kampstart, og dermed giver en fordel til os spillere mod bookmakerne. Det er en kæmpe passion, og noget jeg har brugt meget tid og energi på at kunne gøre. Derfor vil jeg gerne dele den viden med jer, så vi sammen kan slå bookmakerne.

Tips til at undgå tidlig limitering hos dansk bookmakere
Guides

Tips til at undgå hurtig limitering

Når man oddser på et seriøst plan, hvor man ønsker, at de konti man benytter er mulige at spille fra i længst mulig tid inden der kommer limiteringer og udelukkelse,…
Value betting
Guides

Den store guide til value betting

Value betting er og bliver et stort tema her på Oddschamp.dk. Det er netop den filosofi og strategi, vi og vores eksperter altid spiller efter. I dette indlæg vil vi…