Handelsbetingelser

Ved tilmelding og oprettelse af medlemskab på Oddschamp.dk accepteres følgende handelsbetingelser.

1. INDLEDNING

Ved at bruge Oddschamp.dk og registrere dig på hjemmesiden, accepterer du at være bundet af disse betingelser og vilkår. Betingelserne gælder for alle medlemmer på Oddschamp.dk.

Du bedes læse betingelserne grundigt.  Kan betingelserne ikke accepteres, så kan man ikke være medlem på Oddschamp.dk.

2. OPRETTELSE

Ved oprettelse af medlemskab på Oddschamp.dk accepterer du vores automatiske betaling, som følger længden på dit medlemsskab. Første betaling sker ved oprettelsen af medlemskabet og den fremtidige automatiske betaling indtræffer på købsdatoen.

Afmelding af den automatiske betaling skal foretages af brugeren selv. Man kan desuden kontakte Oddschamp på support@oddschamp.dk for at få afmeldt den automatiske betaling. Ved afmelding stopper den automatiske betaling og medlemskabet ophører ved udløbet af den periode, der er betalt for indtil afmeldingen.

3. BETALING

Ved opstart af nyt medlemskab trækkes et beløb svarende til prisen for medlemskabet på købsdatoen. Herefter trækkes der løbende betaling i henhold til tidsperioden for det enkelte medlemskab: hver 7 dage, 30 dage eller 90 dage.

Betaling fortsætter automatisk indtil opsigelse. Sker der fejl ved den løbende betaling, så anses dette som en opsigelse af medlemskabet.

Betaling sker via vores indløser Stripe, som krypterer alle oplysninger og håndterer betaling via en sikker forbindelse.

4. OPSIGELSE

Opsigelse af et medlemskab skal foretages af brugeren selv. Dette gøres via kontrolpanelet, som brugeren har adgang til når der logges ind på siden. Opsigelse af medlemskab kan ske via følgende link.

Ved opsigelse af medlemskabet har brugeren adgang til spilforslag og andre medlemsfordele indtil periodens udløb.

5. TILBAGEBETALING

Oddschamp.dk refunderer ikke betalinger for medlemskaber, hvis du som kunde har glemt at afmelde automatisk betaling. Skal betalingen stoppes, så skal du som kunde selv afmelde betalingen, eller kundeservice skal kontaktes.

6. MEDLEMSKAB

Et betalt medlemskab på Oddschamp.dk giver adgang til spilforslag fra sidens eksperter. For at få adgang til disse spilforslag, skal medlemmet logge ind på Oddschamp.dk med sit brugernavn og sin adgangskode.

Oddschamp.dk garanterer at der hver uge leveres nye spilforslag til medlemmerne. Der ydes ingen garanti for det præcise antal af spilforslag og ej heller vindergaranti eller garanti for profit.

Oddschamp.dk tilbyder tre medlemskaber. Disse giver allesammen adgang til samme indhold og adskiller sig udelukkende på deres varighed samt pris.

  • 7 dages medlemskab – 99 kr.
  • 30 dages medlemskab – 299 kr.
  • 90 dages medlemskab – 599 kr.

Udover disse tre medlemskaber tilbydes også et gratis medlemskab. Dette kræver ingen betaling og giver kun adgang til “freebets”.

7. KONTOADGANG

Et medlemskab er personligt og dækker kun adgang for brugeren, der har oprettet og betalt for dette. Log ind til Oddschamp.dk må ikke deles med andre. Sker der deling af adgang til Oddschamp.dk, så falder dette under sektion 8 af disse handelsbetingelser.

Oddschamp.dk forbeholder sig retten til at opkræve et bødeforlæg på 1.000 DKK, hvis et medlemsskab deles mellem flere personer og personerne bortvises fra hjemmesiden i 12 måneder. Bøden tilfalder den person, der har oprettet den pågældende bruger på Oddschamp.dk.

8. MISBRUG AF MEDLEMSKAB

Oddschamp.dk forbeholder sig retten til, at medlemskaber til enhver tid kan opsiges, med øjeblikkelig virkning, ved mistanke om misbrug af medlemskabet.

Misbrug af medlemskabet omfatter:

  • Deling af spilforslag, der ellers kræver medlemskab, med ikke-medlemmer
  • Kopiering af spilforslag til andre medier, herunder andre hjemmesider og sociale medier, hvor der udbydes spilforslag og tips til betting
  • Alle former for kopiering af spilforslag og indhold, som udelukkende er tilgængelige gennem gyldigt medlemskab på Oddschamp.dk.

En opsigelse på baggrund af misbrug af medlemskabet kan indtræde med øjeblikkelig virkning og der kan opkræves bødeforlæg i henhold til sektion 7. Der kan desuden ske bortvisning i henhold til sektion 7.

9. ANSVARSFRASKRIVELSE

Oddschamp.dk yder ingen garanti for antallet af spilforslag og ej heller for medlemmers profit og afkast på deres investering. Oddschamp.dk kan ikke drages til ansvar for tab i forbindelse med spilforslag udbudt på Oddschamp.dk. Det er ene og alene medlemmet, der beslutter at følge de enkelte spilforslag og den indsats, der placeres på disse.

10. KLAGER & SPØRGSMÅL

Generelle spørgsmål til Oddschamp.dk og hjemmesidens ydelser bedes sendes til: support@oddschamp.dk

Klager bedes sendes til: mail@oddschamp.dk

Svar på spørgsmål og klager sker indenfor 7 dage.