Spil ansvarligt

Vi har lavet Oddschamp.dk på baggrund af en ambition om at skabe profit for vores medlemmer. Vi er klar over, at der ved betting altid er et ansvar forbundet. Gambling kan være afhængighedsskabende og der er ingen garanti for at man vinder penge. For langt de fleste vil betting være en hobby og man skal være opmærksom på risikoen for ludomani og spilafhængighed.

Gode råd til at skabe en ansvarlig tilgang til betting

  • Spil aldrig for mere end du har råd til

Vi anbefaler altid at man har et budget og at det budget har en hård grænse. Når man den grænse, så stopper spillet. Vi anbefaler altid at man tilpasser de beløb man spiller for, til det budget man har. Derfor arbejder vi på Oddschamp med units (1-10 units). 1 unit er 10% af det samlede budget. For nogle kan 1 unit være 10 kr. og for andre kan den være 500 kr. Det vigtige er aldrig indsatsen. Det vigtige er at man har afstemt et budget og følger det.

  • Sæt en tabsgrænse (stop-loss) og benyt indbetalingsgrænser

Vi anbefaler at man har en fast tabsgrænse hver måned, et såkaldt “stop-loss” beløb. Når man denne, så stopper man med at spille. Derudover kan man med fordel sætte indbetalingsgrænser, som matcher dette beløb, så man sikrer sig at man ikke kan indbetale mere end man har råd til at tabe.

Ludomanilinjen – Telefon: 70 11 18 10
Husk at du altid kan få hjælp hos den anonyme telefonrådgivning, Ludomanilinjen på telefon 70 11 18 10. Du kan desuden læse mere om de hjælpemidler Center for Ludomani tilbyder her.

ROFUS
Hvis du har problemer med spil og ønsker at genvinde kontrollen, så er ROFUS et godt sted at starte. Via ROFUS kan du gennemføre en selvudelukkelse, som gør at du ikke kan spille hos bookmakere i Danmark.

Læs mere om ROFUS her. Hvis du har brug for at registrere dig i ROFUS kan du gøre det via dette link.

Skal vi lukke din adgang til Oddschamp.dk?
Hvis du har brug for at vi lukker din adgang til Oddschamp.dk, så kan du altid kontakte os på support@oddschamp.dk.