Support

Har du brug for hjælp? Gør brug af vores lynhurtige support!

FAQ

Hvis du leder efter et hurtigt svar, så kan du se vores svar på de oftest stillede spørgsmål.

Se vores FAQ

E-mail

Du er altid velkommen til at sende os en e-mail. Vi svarer altid inden for 24 timer.

support@oddschamp.dk

FAQ

Oddschamp er en moderne oddsklub. Vores eksperter deler deres bedste spilforslag med vores medlemmer, så vi sammen kan skabe den højest mulige profit. Vores filosofi bygger på at spille klogt og vi udvælger derfor udelukkende spil, hvor vi finder at der er en reel værdi.

Vi forsøger hele tiden at give vores medlemmer så mange spilforslag som muligt. Vi garanterer nye spilforslag hver uge, men vi sender ikke nye spilforslag ud bare for at få dem ud – der skal være analyse og værdi bag alle spil. Vi yder derfor heller ingen garanti for det præcise antal af spilforslag.

For at finde spilforslag med højest mulig værdi, så skal man ofte være ude ret tidligt ift. at spille dem. Vi sidder altid klar når odds offentliggøres af diverse bookmakere og sender spilforslag ud hurtigst muligt derefter. Dette betyder at vi ofte vil placere spil cirka en uge før kampen skal spilles. Alle medlemmer får automatisk en e-mail med det samme et spilforslag offentliggøres.

I betting og sport kan profit aldrig garanteres. Vi garanterer at både vi og vores eksperter gør vores absolut bedste for finde spilforslag med højest mulig værdi, men vi kan ikke give garanti for profit.

Du er kun bundet i den periode du har valgt. Du kan altid vælge at opsige medlemskabet, hvorefter det vil udløbe ved udgangen af den periode, du har betalt for.

Du kan altid opsige dit medlemskab. Du har adgang i resten af den periode du har betalt for.

For at opsige dit medlemskab skal du være logget ind og gå til følgende link. Tryk derefter på “Annuller” og bekræft opsigelsen på knappen “Ja, annuller mit medlemskab”.